Hoppa till huvudinnehållet

Ett hus, alla klappar

Här är vår julgåva till dig som är stressad, rådvill, pryltrött eller som helt enkelt önskar dina närmaste en riktigt minnesvärd stund. Presentkort på Uppsala Konsert & Kongress är julklappen som passar alla och som fortsätter att ge hela året!

Skippa pryljakten!

Snart är julen kommen, och julklappsjakten med den. Men i år slipper du lägga tid på att shoppa onödiga prylar som läggs på hög och glöms bort, och kan istället fokusera på den mysiga julstämningen – årets julklapp 2018 hittar du nämligen bara ett klick bort, i form av UKK:s presentkort!

Upplevelser för alla

Med cirka 300 kulturevenemang om året – nästan ett om dagen – finns det något för alla på Uppsala Konsert & Kongress scener. Att ge bort ett presentkort i jul är därför ett säkert val, vare sig dina nära och kära tycker om klassisk stråkmusik, listtoppande pop, tankeväckande konst, spännande scenkonst eller fartfylld barnteater. Den mest personliga klappen är den en får välja själv!

Prylar förgår, upplevelser består

Materiella ting i all ära, men visst återvänder tankarna oftare till något riktigt roligt eller intressant som du har upplevt med sinnena? En upplevelseklapp har chansen att bli ett minne för livet, som håller bra mycket längre än till det att fabriksgarantin gått ut. Köp presentkort i jul!

Klicka här för att köpa UKK:s presentkort i flera valörer >

Kortet gäller som betalning för arrangemang och produkter som säljs via biljettkassan i Uppsala Konsert & Kongress eller på ukk.se.

Kortet köps i fasta valörer mellan 250 -2000kr. De säljs via vår biljettkassa eller via ukk.se.
Inlösen sker hos Uppsala Konsert och Kongress biljettkassa eller via ukk.se. Presentkortet är giltigt i ett år. Förlorat kort ersätts inte. Presentkortet kan inte bytas mot kontanter eller användas för att köpa ett nytt presentkort. Eventuellt överblivet värde sparas på presentkortets saldo under giltighetsperioden.