Hoppa till huvudinnehållet

En tongivande gåva är något att se fram emot!

Var redo när vi åter kan ha kul
presentkort gäller minst till nästa jul
För hopp och musik är det vi behöver
nu och när denna pandemi är över

Till UKK:s presentkort

Upplevelser för alla

Att ge bort ett presentkort i jul är ett säkert val, vare sig dina nära och kära tycker om klassisk stråkmusik, listtoppande pop, tankeväckande konst, spännande scenkonst eller fartfylld barnteater. Den mest personliga klappen är den som en får välja själv. Köp presentkort i jul!

Giltighetstid under coronakrisen

Presentkortet är normalt sätt giltigt i ett år. Eftersom konsertutbudet har minskat på grund av restriktioner så har vi kontinuerligt förlängt kortens giltighetstid. På denna sida hittar du aktuell giltighetstid

Klicka här för att köpa UKK:s presentkort i flera valörer >

Kortet gäller som betalning för arrangemang och produkter som säljs via biljettkassan i Uppsala Konsert & Kongress eller på ukk.se.

Kortet köps i fasta valörer mellan 250-2000kr. De säljs via vår biljettkassa eller via ukk.se.

Inlösen sker hos Uppsala Konsert och Kongress biljettkassa eller via ukk.se. Presentkortet är normalt sätt giltigt i ett år. Eftersom konsertutbudet har minskat på grund av restriktioner så har vi kontinuerligt förlängt kortens giltighetstid. Förlorat kort ersätts inte. Presentkortet kan inte bytas mot kontanter eller användas för att köpa ett nytt presentkort. Eventuellt överblivet värde sparas på presentkortets saldo under giltighetsperioden.