Hoppa till huvudinnehållet

Praktiska detaljer

Här hittar du alla praktiska detaljer för att planera konferenser, kongresser, events och utställningar.

Arrangera middag och fest

På Uppsala Konsert & Kongress finns det många olika lokaler som passar alla typer och storlekar på middagar och fester. I kuvertpriset ingår lokalhyran, serveringspersonal, standarddukning och standardstädning.

Vi har genomfört ett stort antal festarrangemang och samarbetat med många olika aktörer. Vi delar gärna med oss av tips på t.ex. underhållning, aktiviteter, dekorationer eller liknande.

Läs mer här om att arrangera middag och fest.

Digitala konferens- och eventlösningar

Hos oss hittar du fullskaliga digitala lösningar för det perfekta virtuella eventet. Vi hjälper dig att skapa mer effektiva möten, allt utifrån era förutsättningar och önskemål!

Kontakta oss för mer information kring våra paketlösningar för digitala möten.

Diverse information inför ditt möte

Här hittar du diverse information för att kunna planera konferenser, kongresser, events och utställningar. Uppsala Konsert & Kongress ligger centralt i Uppsala med utmärkta kommunikationer såväl nationellt som internationellt, endast 18 minuter från Arlanda. Här arrangerar du event och konferenser i lokaler med maximal flexibilitet.

Här kan du hitta mer information inför ditt möte.

Hitta hit och tillgänglighet

Det är lätt att hitta hit. Vi ligger centralt i Uppsala, bara några minuters promenad från resecentrum och med flera busslinjer intill entrén. Har du särskilda önskemål angående tillgänglighet i samband med ditt besök? Kontakta oss!

Här kan du läsa om hur du hittar hit och om tillgänglighet på Uppsala Konsert & Kongress

Information vid utställningar

I Sal D, på entréplan, finns över 900 m2 utrymme för utställning. Även Sal B, Sal C och de olika foajéerna lämpar sig för mindre utställningar. Sammanlagt finns ungefär 2 000 m2 visningsyta i huset.

Här finns ytterligare information vid utställningar på Uppsala Konsert & Kongress

Miljö, hållbarhet och klimatarbete

Vi jobbar aktivt med hållbarhet och miljö. Vi mäter vår klimatpåverkan och justerar vår verksamhet att bli ännu mer klimatsmart. Dessutom arbetar vi löpande med mångfald, jämställdhet och social hållbarhet.

Läs mer om miljö, hållbarhet och klimatarbete.

Utställning av bilar

Det är möjligt att presentera bilar både på scener och mässytor hos oss. Med flexibla lösningar är möjligheterna stora att anpassa lokalerna för bilvisning efter just dina behov.

Läs mer om alla möjligheter att ställa ut bilar på Uppsala Konsert & Kongress

Kontakta oss