Hoppa till huvudinnehållet

Medarbetare till sälj- och bokningsteamet (vikariat)

Vi söker dig som vill jobba på UKK:s avdelning Möten & event som innesäljare och ta emot våra gäster enligt vår vision: Hos oss ska alla känna sig välkomna - lika välkomna.

Vi söker en medarbetare som har engagemang, vågar vara personlig och affärsmässig, som har sinne för service och detaljer!

UKK:s avdelning Möten & event söker en till stjärna till sälj- och bokningsteamet

Som innesäljare på UKK är du ansvarig för försäljning och bokning av konferenser, kongresser, events, festvåningsarrangemang och affärsluncher. Du genomför kundvisningar av anläggningen, ansvarar för genomförandet av mindre event, skriver offerter och följer upp kommunikationen. I dina arbetsuppgifter ingår att skicka bekräftelser, detaljplanera och att vägleda våra kunder och samarbetspartners till den absolut bästa mötesupplevelsen. 

Vi söker dig…

…som har arbetslivserfarenhet inom konferens, hotell eller event. Det är meriterande att du behärskar Word, Excel samt bokning- och CRM-system. Vi ställer höga krav på din kommunikativa förmåga, som i både tal och skrift sker obehindrat på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Du har ett strukturerat arbetssätt och står för ordning och reda, även när det är mycket att göra. Du är bekväm i alla former av sociala sammanhang. Vi ser gärna att du är idérik, lösningsorienterad, resultatinriktad och drivs av att göra affärer. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett gott arbetsklimat. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag. Det ställer höga krav på vår verksamhet att följa arbetsrätt med lagar och regler.

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 100% med start omgående (med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid) tom 29 februari 2024. Arbete på helger och kvällar förekommer. Tjänsten är placerad i Uppsala, på Uppsala Konsert & Kongress och merparten av arbetet sker på plats i våra trevliga lokaler. Lön efter överenskommelse. 

Rekrytering och ansökan

Skicka CV och ett brev där du kortfattat berättar om dig själv och svarar på följande frågor: 
1) Varför vill du arbeta med mötesverksamheten på UKK? 
2) Vilka kunskaper och egenskaper har du med dig som kan bidra till verksamheten på UKK? 

Skicka CV och brev till cv@ukk.se , senast 3 april 2022. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att kontakta referenser efter en första intervju. 

Har du frågor om tjänsten? 
Vänligen kontakta någon av följande medarbetare på UKK:
Ann Eriksson, teamledare Möten & event, 018 727 90 24, ann.eriksson@ukk.se
Karin Sävström, tf Evenemangschef, 018 727 90 40, karin.savstrom@ukk.se

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, marknader, föreläsningar och utställningar. I det stora huset – åtta våningsplan, 37 meter högt och över 14 000 kvadratmeter stort – frodas kreativitet, kultur och inspiration, forskning och företagande. UKK erbjuder förstklassig service och modern teknologi.  

Vi svarar på frågor om denna rekrytering

Mer om UKK