Hoppa till huvudinnehållet

Vi söker första servis, 100% vikariat

Uppsala Konsert & Kongress söker dig som brinner för service!

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. På 14000 kvadratmeter mitt i en växande stad frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande. Vår Food & Beverage-avdelning består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och middagar för upp till 850 sittande gäster.

Vill du jobba hos oss ska du vara serviceinriktad, ha erfarenhet inom restaurang, ha vana av att leda och fördela arbete i restaurangverksamhet och ha möjlighet att arbeta flexibelt eftersom vi har konferenser och konserter av olika karaktär och vid olika tider. Du är en person som älskar att ge service, där gästen alltid har huvudrollen. Är du en glad person med rätt inställning kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med oss här på Uppsala Konsert & Kongress. Hos oss utvecklas du i ett starkt team där vi jobbar tillsammans för att ta hand om våra gäster, allt för att erbjuda upplevelser i världsklass.

I rollen som första servis är att utöver ordinarie serveringsuppgifter även ha utrymningsansvar, vara ställföreträdare/ansvarig på plats samt assistera hovmästaren med diverse delegerat ansvar och uppgifter.

Anställningsform

Vikariat 100% till och med juni 2022.
Arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Lön efter överenskommelse.

Tillträde

Tillträde till tjänsten sker januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Ansök idag!

Urvalsprocess och intervjuer sker löpande.
Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se

Frågor om tjänsten?

Kontakta Sanna Werme, Restaurant Manager sanna.werme@ukk.se
Robin Akrap, F&B Manager robin.akrap@ukk.se