Hoppa till huvudinnehållet

Vi söker receptionist

Till vår reception söker vi nu en medarbetare som sätter gästen i fokus!

Du är en person som älskar att ge service, där gästen alltid har huvudrollen. Är du en glad person med rätt inställning kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med oss här på Uppsala Konsert & Kongress.

Vi söker dig som vill jobba i vår reception och välkomna gäster enligt vår vision – att du har drivet och vågar vara personlig och affärsmässig på en och samma gång samtidigt som service och detaljer kommer naturligt.

Hos oss utvecklas du i ett starkt team där vi jobbar tillsammans för att ta hand om våra gäster, allt för att erbjuda upplevelser i världsklass. Du är sedan tidigare van att arbeta med kundservice i form av biljettförsäljning eller konferensservice. Du behärskar Word, Excel och har jobbat med något av de större boknings- och affärssystemen (vi använder Tickster och Dynamics). Vi ställer höga krav på din kommunikativa förmåga, som i både tal och skrift sker obehindrat på svenska och engelska.

Du har ett strukturerat arbetssätt och står för ordning och reda, även när det är mycket att göra. Du är bekväm i alla former av sociala sammanhang. Du är idérik, lösningsorienterad, resultatinriktad och drivs av att möta kunder och ge bra service. Du värdesätter ett bra samarbete och bidrar till ett juste arbetsklimat.

Är du intresserad av att bli en del av vårt passionerade och glada gäng?

Om tjänsten

Tjänsten är på 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Arbete på helger och kvällar förekommer. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Frågor

För frågor kring tjänsten, vänd dig till Robin Akrap, driftchef: robin.akrap@ukk.se

Sök jobbet

Skicka CV och personligt brev till cv@ukk.se senast 23/9 2022. Skriv ”Ansökan receptionstjänst” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att kontakta referenser efter en första intervju. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.