Hoppa till huvudinnehållet

Mat och möten är Svanenmärkta på UKK

Uppsala Konsert & Kongress lever upp till Svanens nya tuffa kriterier för restaurang, hotell- och konferensanläggningar.

Uppsala Konsert & Kongress arbetar aktivt med miljö och var 2011 den första restaurangen i Uppsala som blev Svanencertifierad. Svanencertifieringen omfattar från och med december 2015 också konferensverksamheten. Det innebär att Uppsala Konsert & Kongress lever upp till Svanens nya tuffa kriterier för restaurang, hotell- och konferensanläggningar.

Svanen ställer hårda miljö-, hälso- och kvalitetskrav på produkter och tjänster. Vi på Uppsala Konsert & Kongress har sett över vår produktion, våra arbetsrutiner, inköp och ingredienser – för att klara kraven förstås, men ännu mer för att visa att vi tar miljöarbete på stort allvar.

Läs mer om vad Svanencerifieringen innebär

Vi är med och räddar världen lite grann varje dag!

Att välja Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag, genom att använda mer hållbara produkter och tjänster, och att bättre hushålla med jordens resurser. Att välja Svanenmärkt är att dra sitt strå till stacken för att möta framtidens stora utmaningar.

Läs mer om Svanens Rädda världenkampanj här