Hoppa till huvudinnehållet

Uppsalas grönaste brunch!

Lördagar 11.30-14.30. Helt vegetariskt, mycket veganskt och allt är jättegott!

En brunchbuffé som kommer göra andra brunchbufféer gröna av avund. Kärleksfullt tillagade vegetariska rätter, röror, sallader och plock. Varmt och kallt. Pannkakor och sötsaker. Och självklart finns det lördagsbubbel och finkaffe att beställa därtill för den som är sugen!

Kombucha från Modern Monk

Den 30/3 välkomnar vi Christian Linnér från Modern Monk som finns på plats under brunchen 11.30-14.30. Christian erbjuder smakprover på Kombucha, svarar på frågor och säljer flaskor.

Kombucha har druckits i Asien i tusentals år, där det första avtrycket i historien har hittats från 220 f.Kr. På grund av dess egenskaper har den bland annat kallats Immortal Health Elixir på engelska.

Kombucha är te som har fermenterats. Det innebär att mikroorganismer äter sockret som tillsatts teet och organiska syror bildas. Kombuchan från Modern Monk innehåller bland annat dessa levande mikroorganismer från kombuchakulturen samt de organiska syrorna. När du dricker denna kombucha och dess mikroorganismer förstärker du den redan befintliga bakteriefloran i tarmen. Kombuchan från Modern Monk är en alkoholfri dryck.

Christian har en kandidatexamen i kostvetenskap från Biomedicinskt centrum (BMC) som satsade helhjärtat på sin produkt efter examen, och sköter allt från produktion till försäljning och leverans på egen hand. Värt att nämna är att han cyklar runt till sina kunder med leveranserna.

http://www.modernmonk.se
https://www.facebook.com/modernmonkkombucha/

Priser

Ordinarie pris 225 kr
Studerande 195 kr
Du som är yngre än 15 år betalar 10 kr per år (1 år -10 kr, 2 år – 20 kr osv.)
Earlybird-erbjudande! Kom innan 12.00 så betalar du endast 195 kr

Öppettider

Brunchen serveras 11.30-14.30 och restaurangen stänger 15.00.
Brunchen serveras mellan 11.30 och 14.30 på följande datum: 30/3, 6/4, 13/4, 27/4 & 4/5

Här hittar du hela veckans luncher.