Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 24 september 2023
11:00
Restaurangen
  • Musik
  • Övrigt

Brunch & beets #1

Välkommen till UKK:s nya satsning Brunch & beets, där sköna gröna rätter och coola blå toner smälter samman och skapar stans bästa helghäng – alltid med livemusik!

På brunchbuffén står kärleksfullt tillagade vegetariska och veganska rätter, röror, sallader, plockmat och sötsaker med inspiration och smaker från långt bort och nära. För tonerna står pianisten Emil Ingmar med vänner – unga, intressanta musiker från Uppsalas myllrande scen som spelar jazz, bossa, beat och vad som faller dem in. Alltid svängigt, alltid smakfullt, alltid söndagssoft. Boka ditt bord nedan!


Emil Ingmar är sedan flera år en tongivande figur i Uppsalas musikliv. Som pianist syns han i många olika sammanhang, och han har givit ut ett hyllat album och två EP med egna lyriska jazzlåtar och sitt delikata pianospel i centrum. Han är också en uppskattad konsertarrangör som har bokat många svenska och utländska jazzstjärnor till Uppsala Jazz Clubs konserter, bland annat här på UKK.

Maten på UKK

Med gröna råvaror i fokus, hållbart tänk och massor av matglädje gör vi vårt yttersta för att servera mat som är vällagad, vacker och – framför allt – riktigt, riktigt god. I vårt kök drivs vi av nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Vi värnar särskilt om klimatet och arbetar dagligen för att minska matsvinnet och hitta nya sätt att använda jordens begränsade resurser i smarta rätter på din tallrik.

Hoppas vi ses – och smaklig spis!

Datum & tid

24 september 2023 11:00

Längd
Cirka 4 timmar och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 395 kr
Barn upp till 2 år: 0 kr
Barn 2-6 år: 105 kr
Barn 7-12 år: 165 kr

Övrigt
Boka bord via formuläret på sidan eller via knappen Boka bord. Betalning sker på plats.
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Emil Ingmar - flygel, Johan Tengholm - kontrabas, Jakob Klang - trummor

Information