Hoppa till huvudinnehållet

Mötesbaren kommer till Uppsala

Den 25 april gästar Mötesbaren oss i Uppsala. Det blir en eftermiddag för oss som jobbar med möten och event. Branschnära mingel, dryck, tilltugg och skön musik i samarbete med Eventeffect.

Mötesbaren arrangeras av Eventeffect med målsättningen att sex gånger per år skapa ett härligt vardagsrum för dig som jobbar med och brinner för möjligheterna med möten. Den 25 april mellan 17.00 och 20.00 arrangeras Mötesbaren på Uppsala Konsert & Kongress.

Anmäl dig idag! 

Mötesbaren – hela mötesindustrins vardagsrum

Vi välkomnar alla från mötesindustrin och dig som jobbar på köparsidan med att beställa event, konferenser och researrangemang.

Kvällens sponsor Uppsala Konsert & Kongress bjuder på:
Visning av lokalerna.
Två drinkbiljetter till föranmälda gäster.
Härliga tilltugg från UKKs eget kök.
Och kvällens DJ bjuder på skön musik! 

Om arkitekturen på Uppsala Konsert & Kongress - ritat av Henning Larsen Architects.

Om möten på Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress är en unik plats för möten, event och kultur. Huset präglas av sin expressiva prisbelönta arkitektur och har blivit ett nytt landmärke i Uppsala.

Här finns 13 lokaler varav den största rymmer 1120 personer. Restaurangen på entréplan är husets mest föränderliga med en yta på 900 kvm och plats för utställningar, event eller upp till 850 sittande middagsgäster. Ett professionellt mottagande och service – tillsammans med den moderna tekniken, vårt eget kök som levererar mat och dryck på plats – gör att vi kan erbjuda oändliga möjligheter och anpassade lösningar.

Uppsala Konsert & Kongress ligger centralt i Uppsala och är lätt att nå både från övriga landet och utlandet. Resecentrum ligger på ett par minuters gångavstånd och avståndet till Arlanda är endast 18 minuter med tåg.

Om Eventeffect

Eventeffect Nordic AB startades i december 2016 av Victor Träff och S-E Remmare. Båda med bakgrund från IDG gruppen. Deras idé är att serva dig som verkar på köparsidan och dig som jobbar mitt i mötesindustrin med information som är relevant för båda sidor.

På sajten eventeffect.se bevakas hela mötesindustrin. Aktuella nyheter och trender, inspiration och intervjuer med människorna i branschen. Eventeffect presenterar konkreta verktyg i form av praktiska tips/checklistor, fakta över branschen och listningar över aktörer. Inom branschen brinner de extra för frågor som digitalisering, hållbarhet och ekonomi. Eventeffect vill göra vardagen enklare och effektivare för Sveriges mötesproffs!

Mötesbaren under 2019

Mötesbaren – 25 april på Uppsala Konsert & Kongress
Mötesbaren – 22 maj i Utebaren på Café Opera
Mötesbaren – 22 september på Operakällaren/Operaterassen i Stockholm
Mötesbaren – 30 oktober på Café Opera i Stockholm
Mötesbaren – 4 december på Brass Bar i Stockholm