Hoppa till huvudinnehållet
Stora Salen

Arrangera middag och fest

På Uppsala Konsert & Kongress finns det många olika lokaler som passar alla typer och storlekar på middagar och fester. I kuvertpriset ingår lokalhyran, serveringspersonal, standarddukning och städning.

Vi har genomfört ett stort antal festarrangemang och samarbetat med många olika aktörer. Vi delar gärna med oss av tips på t.ex. underhållning, aktiviteter, dekorationer eller liknande.

Möblering

Standardmöblering är långbord. För annan möblering än långbord eller för att göra plats för dansgolv i middagslokal tillkommer en arbetskostnad.

Dukning

Uppdukat i sal D

I vår standarddukning ingår – utöver det som behövs för att kunna äta och dricka – lyxiga pappersservetter och ljus på borden. Servetterna är Svanen-märkta och FSC-certifierade. Standardfärgen är vita med ljusgrått mönster. Önskas någon annan färg så kan det självklart ordnas. Ljusen är antingen värmeljus och/eller blockljus. Våra bankettbord är vita. Linneduk är ett frivilligt tillval. Pris för linneduk per kuvert hittar du i offertförslaget. Önskar ni någon annan dekoration på bordet, t.ex. blommor, kan detta beställas antingen via oss eller genom egna kontakter.

Mat och dryck

God mat och dryck är ett givet tillbehör till viktiga möten och event! Hos oss är maten alltid något alldeles extra. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket för alla gäster. Vi jobbar aktivt med hållbarhet och miljö, våra olika middagsmenyer är utformade för att passa just ert önskemål.

På våra middags- och festmenyer finns det tre alternativ till förrätt, varmrätt och dessert. Här hittar du vår aktuella menyportfölj. 

Observera att om din bokning är längre fram i tiden kanske menyportföljen som gäller det aktuella datumet ännu inte är klar. Menyerna på sidan visar då hur våra menyer är utformade och vilka typer av rätter vi erbjuder.

Vi gör vårt bästa för att tillgodose önskemål om specialkost p.g.a. allergier eller medicinska skäl. Vi tillgodoser även önskemål om glutenfri, laktosfri, vegansk och vegetarisk kost. Önskas specialkost för diverse dietmodeller eller enligt personliga preferenser tillkommer en kostnad som adderas på fakturan för gällande bokning.

Till alla våra middagar gör vi menyer som placeras mellan kuvert på bordet. På menyerna informeras gästen om maten innehåller eller är fri från laktos, mjölkprotein, gluten, ägg och nötter samt vilken dryck som serveras. I Sal D har vi en digital skärm på väggen där kvällens meny presenteras.

På Uppsala Konsert & Kongress finns det många olika lokaler som passar alla typer och storlekar på middagar och fester. I kuvertpriset ingår lokalhyran, serveringspersonal, standarddukning och städning.

Dryckesmeny

Servis häller upp bubbel

På vår dryckesmeny finns lättdrycker, öl och vin. De olika dryckerna är framtagna för att passa våra olika menyer. Våra olika ölsorter kommer från lokala bryggerier och våra husviner är ekologiska.

Alkoholfritt dryckespaket inkluderar ett glas mousserande till fördrink, ett glas vin eller öl till förrätten och ett glas vin eller öl med påfyllning till varmrätten.

Dryckespaket Standard inkluderar ett glas mousserande till fördrink, ett glas vin eller öl till förrätten och ett glas vin eller öl med påfyllning till varmrätten.

Dryckespaket Premium inkluderar ett glas Champagne till fördrink, ett glas vin eller öl till förrätten och ett glas vin eller öl med påfyllning till varmrätten. – I detta dryckespaket serverar vi lite finare viner utvalda av vår sommelier anpassat till ert menyval.

På UKK finns det flera lokaler och foajér i vilka det passar väldigt bra att servera fördrink. Önskar ni att vi har bar/barer där gästerna får köpa sin egen dryck, till antingen efterfesten eller under själva middagen, går det bra. Vi har flera mobila barer som vi kan bygga upp på önskade platser och anpassa utbudet efter önskemål. Tänk på att all alkohol som påträffas i anläggningen som inte är beställd via UKK kommer att beslagtas, eftersom alkohollagstiftningen inte tillåter egen medhavd alkohol i våra lokaler.

Mer information om mat och dryck på UKK hittar du på länken nedan.

Övrigt

Önskar/planerar ni någon underhållning eller liknande? Vi kan bygga upp en scen, rigga teknik och ge er tips på underhållning och kontakter. Teknikbehovet ser olika ut beroende på typ av underhållning. På UKK har vi mycket högklassig teknik som kan tänkas behövas för underhållning, dj och efterfester. Pris på teknik och t.ex. scenbygge offereras efter önskemål.

Garderob

Garderoben är belägen på bottenplanet (en trappa ner). Där finns 80 hängare med lås och 170 låsbara skåp. För stora grupper rekommenderar vi bemannad garderob som debiteras per timme. I offertförslaget ser ni uppskattat antal timmar och pris. Totalpriset kan fastställas när program och antalet deltagare är klart.

Ordningsvakt

Ordningsvakt/-er är en obligatorisk tillkommande kostnad vid kvällsarrangemang eller vid alkoholservering på UKK. UKK bedömer hur många ordningsvakter som ska vara i tjänst. Vakter bekostas av kund och anlitas av UKK. Ordningsvakt debiteras per timme. I offertförslaget ser ni uppskattat antal timmar och pris. Totalpriset kan fastställas när program och antalet deltagare är klart.

För bästa kundupplevelse kan UKK, i överenskommelse med kunden, behöva justera körschema och underhållning p.g.a andra aktiviteter på UKK den aktuella dagen.

Ladda ner pdf för utskrift

Kontakta oss