Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 15 april 2021
18:00
UKK - Sal B - Sittande onumrerat
  • event-start-day-changed
  • Övrigt

Inställt: A la Maud – Bubblor & bakälskelser

A la Maud - Bubblor & bakälskelser ställs in.

A la Maud – Bubblor & bakälskelser torsdag den 15 april 2021 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.se eller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som köpt biljetterna för mer än ett år sedan, bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 11 april på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se för hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna

_________________________
Inför talkshowen A la Maud har Maud Karlsson låtit gjuta av sin mest laddade kroppsdel – rumpan – och skapat den ätbara bakälskelsen. I kvällens show lanseras den nya bakelsen och publiken får vara de allra första att smaka den splitternya kreationen. Den sjungande stråkkvartetten Stråf gästar som husband och showen bjuder på kroppar och förälskelser.

Talkshowen A la Maud presenteras två gånger per år och är Uppsalas plattform för konst, dans, musik, design, mode och samhällsfrågor. Showen utgår från ett givet tema och Maud Karlsson som är konstnärligt ansvarig och programledare bjuder in de medverkande och associerar fritt till temat. A la Maud är ett samarbete mellan MaudsArt och Uppsala Konsert & Kongress och stöds av Uppsala kommun kulturnämnden.
Välkomna!

Gäster:
Stråf – den sjungande stråkkvartetten från Göteborg: Åsa Johansson, Sanna Källman, Tobias Edvardsson och Francis Shaugnessy
Malmöbaserade Kroppsklubben – Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer
Den brittisk-svenske konstnären Stuart Mayes
Barnmorskan från Borlänge Katarina Svensson Flood som larmade om unga och våldssex
Den unge Uppsalabakaren Love Frick Seg

Datum & tid

15 april 2021 18:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 150 kr (inklusive serviceavgift)

Student/ungdom: 115 kr (inklusive serviceavgift)

Musikens Hus Vänner: 115 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Samproduktion mellan Uppsala Konsert & Kongress och MaudsArt
Medverkande
Maud Karlsson, Stråf – Åsa Johansson, Sanna Källman, Tobias Edvardsson och Francis Shaugnessy, Kroppsklubben – Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer, konstnären Stuart Mayes, barnmorskan Katarina Svensson Flood, Uppsalabakaren Love Frick Seg

Information