Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 9 april 2022
19:00
Sal B - Numrerad sittplats
  • Övrigt

A la Maud – Män

Maud Karlsson är tillbaka med sin uppskattade och kaxiga livetalkshow ”A la Maud”. Nypremiären i april fylls av testosteron, nakenbad, fotboll och rock ’n roll. MÄN står i fullt fokus.

Män, manlighet, kroppar, skjortor, fotboll, sårbarhet, nakenbad, rock n roll, testosteron och erektioner. Tio män fyller scenen med berättelser och tankar om hur det är att vara man.

– Det här ser jag så mycket fram emot. En kväll med helt underbara män som delar med sig från en enorm palett av tankar, erfarenheter och uttryck. Jag är så glad att vi ska göra det här tillsammans, säger Maud Karlsson.

Coste Apetrea är kapellmästare i kvällens husband. Hans egna metallkompositioner hänger tunga, vackra och komplexa i rummet och spelas ikväll av Coste själv. När kompositionerna kom ut var recensenterna lyriska. Denna kväll får vi höra uruppföranden från plattorna Rites of Passage och Surprisingly Heavy.

“instrumental music doesn't get more entertaining than this. It's the ultimate ear candy…” MJBrady Proggnosis 2006

Kvällens husband:
Petter Heinemann – gitarr och sång
Gottfrid Åhman – bas
Viktor Henriksson – trummor
Markus Eriksson – gitarr och dragspel
Coste Apetrea – kapellmästare, gitarr, sång, melodica och keyboard

Koreografen Fabio Liberti gästar igen men det är den slovenske dansaren Jernej Bizjak som står på scenen i ett starkt och sårbart Solo for Real.

Brittisk-svenske konstnären Stuart Mayes delar med sig av sitt arbete och sina tankar om skjortan och slipsen. Makten och härligheten.

Jerry Shamgee eller #coachshamgee berättar om sitt arbete med unga män, kriminalitet, fotbollskultur och sitt projekt #mensuffertoo.

Konstnären och kroppsaktivisten Cristian Quintero Soto tar oss med på en resa bland nakenbad, omsorg och samtalsförändingar.

Sveriges-radioprofilen Per Gulbrandsen berättar om sin blogg Lem och liv. Om vägen tillbaka till återställd erektion och sexhälsa efter en canceroperation.

Baren öppnar en timme innan showtime. DJ Andy Collins sätter stämningen redan i baren och det blir en utökad härlig kväll med allsköns konster och samtal.

Datum & tid

9 april 2022 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 150 kr (inklusive serviceavgift)

Student/Ungdom: 115 kr (inklusive serviceavgift)

MHV:  115 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med MaudsArt
Medverkande
Maud Karlsson, Kvällens husband:, Petter Heineman – gitarr och sång, Gottfrid Åhman – bas, Vilgot Henriksson – trummor, Marcus Eriksson – gitarr och dragspel, Coste Apetrea – kapellmästare, gitarr, sång, melodica och keyboard, Fabio Liberti, Dansaren Jernej Bizjak, Stuart Mayes, Jerry Shamgee, Per Gulbrandsen

Information