Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 25 oktober 2024
17:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Batra & Glans – 30 år tillsammans (17.00)

Sveriges älskade komiker David Batra och Johan Glans ger sig ut på turné med sin första gemensamma humorshow och firar imponerande 30 år tillsammans på scenen.

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar. Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av ”Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”. Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två av Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

– Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans.

Video- och ljudupptagning: förbjudet under föreställningen. Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Datum & tid

25 oktober 2024 17:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 735 kr (inklusive serviceavgift)
Begränsad sikt/komfort: 635 kr (inklusive serviceavgift)
Lyssnarplats: 540 (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Rekommenderas från 16 år. Video- och ljudupptagning: förbjudet under föreställningen.
Presenteras av
CS Nöje
Medverkande
David Batra, Johan Glans

Information