Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 4 maj 2023
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Thomas Di Leva fortsätter sin kritikerrosade David Bowie-hyllning våren 2023.

Thomas Di Leva fortsätter med sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” under hösten 2022.
En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och fortsätter under hösten 2022.
Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

  • Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.
Datum & tid

4 maj 2023 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 595 kr (inklusive serviceavgift)

Begränsad sikt/komfort:  530 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldergräns: 13 år
Presenteras av
Presenteras av Programbolaget & Monarch Music i samarbete med United Stage.
Medverkande
Thomas Di Leva

Information