Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 15 januari 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Daniel Sloss – Can’t

En av humorvärldens hetaste superstjärnor kommer till Uppsala för första gången i januari 2024 med sin nya soloshow ”Can’t”!

Den 32-årige skotten Daniel Sloss är en internationellt hyllad och prisbelönt komiker som har blivit ett av de absolut största namnen inom stand-up. Han har en lång rad soloshower bakom sig som har sålt ut scener längs hans turnéer i hittills 54 länder och som ständigt slår nya tittarrekord på de stora streamingtjänsterna världen över. Han har tidigare besökt Stockholm, men nu kommer han för första gången till Uppsala med den senaste showen Can’t, och vi kan utlova en sprakande inledning på 2024!

Sloss har gjort sig känd för sin tajming, kvickhet och sina vassa skämt om både stort och smått – med såväl varm respekt som orädd respektlöshet för ämnet. Och han räds inte det kontroversiella. I tidigare shower har han tagit upp frågor om sexuella övergrepp, sorg och maskulinitet. Med showen X slog han publikrekord som engelskspråkig komiker i Ryssland på en fullsatt arena i Moskva. Där passade han på att dra ett skämt om vikten av sexualundervisning – ett ämne som inte bara är tabubelagt i Putins Ryssland, utan rent olagligt. I showen Jigsaw fick Sloss inte bara publiken att skratta hejdlöst, han agerade också relationsrådgivare i en rutin om par som är tillsammans trots att de inte längre är kära, men som är för bekväma för att separera. Under turnén fick Sloss sedan över 100 tweets från personer som berättade att han gett dem en tankeställare – och att de nu hade brutit upp ur relationer som gått i stå. Efter att showen visats på Netflix säger sig Sloss ha orsakat över 200 000 avslutade förhållanden och 300 skilsmässor. Fans lär till och med ta med sina skilsmässobevis till Sloss shower för att få hans autograf på dem!

Nu är det dags för en ny show med nya sensationella skämt att vänta. Fåtal speltillfällen i Sverige – boka i tid!

”Dirty, sweet and clever” – New York Times

”Fyndigt och vältajmat när maskulin skotte gör upp med manligheten.” – Dagens Nyheter

Support: Kai Humphries

Vänligen observera att föreställningen börjar direkt vid angiven starttid. Sent tillträde till stora scenen garanteras ej. All form av fotografering, filmning och inspelning är strikt förbjuden.

Åldersgräns: 16 år. Grovt språk förekommer. Hela föreställningen hålls på engelska.

Datum & tid

15 januari 2024 19:30

Längd
Cirka 2 timmar och 15 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 400 kr (inklusive serviceavgift)
Begränsad sikt/komfort: 275 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldergräns: 16 år, grovt språk förekommer. Hela föreställningen hålls på engelska.
Presenteras av
Presenteras av A Comic Soul, Shownight, MZA & Get Slossed Productions
Medverkande
Daniel Sloss

Information