Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 8 december 2023
21:00
UKK - Sal C
  • Musik

Demoteket #1

Demoteket är Uppsalas nya liveklubb för lokal musik. Premiär fredagen den 8/12. Plats på scen: Sturegatan, Skilda Världar och Social Elite. Kvällens DJ: Format

Missa inte premiären av Demoteket – den ultimata liveklubben där det lokala står i fokus! Kom och upptäck nya, spännande band från regionen och upplev lokal musikmagi från Sturegatan, Skilda Världar och Social Elite.

Format spelar skivor ur sin enorma vinylsamling och ser till att musiken i loungen mellan akterna är absolut Uppsalabaserad!

Ta med dig dina vänner och låt oss skapa en oförglömlig kväll tillsammans.

Dörrarna öppnas 20.30. Kom i tid! Efter 22.00 slutar din biljett att gälla. ”Support your locals!”

Lås oss presentera…

Skilda världar

Musik som rör sig mellan det expressivt lidelsefulla & det personligt kontemplativa. Dreampop på svenska. Skilda Världar har sedan bildandet 2018 släppt 3 Ep:s, spelats på Pop & Indie i P3 samt Michael Imperiolis (The Sopranos, White Lotus) favoritkanal DKFM Shoegaze Radio.

Social elite

Social Elite smälter samman mäktig hårdrock, djupa texter och gripande scennärvaro till en explosiv mix som sent glöms bort. Med ursprung från Uppsala levererar bandet en oöverträffad konsertupplevelse där både det klassiska och moderna soundet möts och måste upplevas live. Förbered dig för en konsert sprängfylld av energi och pathos!

Sturegatan

Hittar du vägen till Sturegatan? En gata och ett band. Vi spelar stökig domedagspop med trassligt framtidshopp och längtar efter en dans till.

Kvällens DJ: Format

DJ-legendaren Format spelar strictly Uppsala-vinyl på Demoteket! Format är skivsamlare och resident vinyl-DJ på Bryggeriet Ångkvarn och Uppsala konstmuseum. För den breda Uppsalamassan är han kanske mest känd från grupper som Mat Åt Far, Moder Jords Massiva och LöstFolk.

Uppsala Musikdemo

Uppsala Musikdemo är ett musikkonvent där studieförbunden i Uppsala län tillsammans visar upp var det svenska musikundret har sina rötter och var dagens musiker utvecklas.

Åldersgräns: 18 år

Datum & tid

8 december 2023 21:00

Längd
Cirka 3 timmar och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 100 kr

Övrigt
Åldersgräns: 18 år
Presenteras av
UKK och Uppsala Musikdemo
Medverkande
Skilda världar, Social Elite, Sturegatan, Format

Information