Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 14 november 2024
19:00
UKK - Sal B - Numrerad sittplats
  • Humor

Diyari Mahmoud – Lagom Halal

Diyari Mahmoud återvänder till Uppsala med succéföreställningen Lagom Halal!

Diyari Mahmoud ger sig ut på standup-turné med soloföreställningen Lagom halal. I flera år Diyari Mahmoud varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari, med sina numera folkkära karaktärer Bosse, Baba och Anders lekt med svenskars fördomar om invandrare och vice versa. Parallellt har han på ett lekfullt sätt visat upp de utmaningar som kan uppstå när en annan kultur ska försöka hitta sin plats i det svenska Landet lagom.

I föreställningen Lagom Halal tar Diyari Mahmoud med publiken på en humoristisk resa genom sitt liv – från uppväxten i Linköpings utkanter till karriären som ingenjör (där humordrömmen föddes). Det blir garanterat skratt när Diyari belyser de kulturkrockar han stött på genom livet – och fortfarande gör.

Lagom Halal är en standup-föreställning fylld av gapskratt, allvarligt trams, fördomar och lagom mycket plats för eftertanke. Vem vet, kanske gör ett eller annat bekant ansikte sällskap med Diyari på scenen?

Diyari Mahmoud har blivit nominerad till Stora influencer-priset, blivit utnämnd till Årets Östgöte och har under de fyra senaste åren varit med på Medieakademins lista över Årets makthavare på internet.

Rekommenderad ålder: 13 år i målsmans sällskap.

Datum & tid

14 november 2024 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 15 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 395 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Kulturaktiebolaget
Medverkande
Diyari Mahmoud

Information