Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 24 februari 2024
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Edvin Törnblom – Bögen är lös (i magen)

Edvin Törnblom ger sig ut i Sverige med stor humorshow. 24 februari 2024 landar den på Uppsala Konsert & Kongress, missa inte det!

Bögen är lös (i magen) är en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Vi får se absolut allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Fanns det homosexuella vikingar? Vad är egentligen en tokkärring? Och varför har Edvin en godispruta under sängen? Det och mycket mer i bögen är lös (i magen).

Med det exklusiva VIP-paketet får du njuta av showen allra längst fram – första parkett. Det ingår även ett glas bubbel/alkoholfritt, en Limited Edition-hoodie och en sexig photoshoot tillsammans med Edvin. VIP-biljetterna kommer i begränsat antal – först till kvarn!

Om Edvin Törnblom
Innan Edvin tog steget in i rampljuset jobbade han bakom kameran med TV-utveckling, men efter att ha anlitats som sidekick i radioprogrammet PP3 i P3 kunde han inte hålla sig längre. Åren som följde blev han ungdomsprogramledare på SVT i program som ”Häng på” och ”Edvin och Laki hjälper till” innan han tillsammans med Johanna Nordström startade podcasten ”Ursäkta” som idag är en av de mest lyssnade poddarna i Sveriges historia. Podden har även blivit prisad som Årets Podd från både Det svenska humorpriset och Radiopriset Guldörat.

2022 var ett hektiskt år för Edvin då han bland annat ledde QX-galan med Sissela Kyle, släppte boken ”Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum och åkte ut på arenaturné med URSÄKTA LIVE. Efter att ha tagit hem tre priser på 2023 års QX-gala, bland annat storpriset årets HBQT, drar Edvin nu ut på Sverigeturné med föreställningen ”Bögen är lös (i magen)”.

Datum & tid

24 februari 2024 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

VIP-paket:  1895 kr (inklusive serviceavgift)
Inkuderar:
– Platser på första rad, nedre parkett!
– Limited Edition Hoodie
– Ett glas bubbel/alkoholfritt
– En sexig photoshoot med Edvin!
VIP-paketet finns i begränsat antal – först till kvar!

Ordinarie biljett:
Nedre parkett: 695 (inklusive serviceavgift)
Övre parkett: 595 kr (inklusive serviceavgift)
Balkong: 495 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
All Things Live
Medverkande
Edvin Törnblom

Information