Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 30 januari 2022
19:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Inställd: En kväll med Petter

En kväll med Petter söndag den 30 januari 2022 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19

En kväll med Petter söndag den 30 januari 2022 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.se eller Tickster och betalat med kort, Swish eller internetbank. Har du däremot köpt biljetterna på plats i UKK:s biljettkassa eller betalat med faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som köpt biljetterna för mer än ett år sedan, bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.

Kontakta UKK senast 22 januari på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se för hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.

Observera att biljettkassan har begränsade öppettider/telefontider under jul och nyår. Se aktuella öppettider här: https://www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/ För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

________________________________________________________________________________________________________

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-årsjubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. I februari 2020 var det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester. Våren 2022 fortsätter konserthusturnén, med ett självklart stopp på Uppsala Konsert & Kongress.

En ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv.

Datum & tid

30 januari 2022 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 530-740 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns 13 år
Arrangör
All Things Live

Information