Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 9 november 2019
13:00
UKK - Stora salen
  • Barn

Ester letar orkester

Uppsala Kammarorkester ger tillsammans med teater Fenix en familjeföreställning med mycket musik och pantomimteater. Från 4 år men underhållande för alla generationer!

När Ester vaknar i sitt kontrabasfodral har konserten redan börjat! Oj, oj, oj, nu är det bråttom. Hon hittar en pinne att dirigera med och är beredd att hjälpa till. Men dirigenten är inte intresserad av hennes hjälp. Tur att Ester är envis. Mycket envis!

Uppsala Kammarorkester ger tillsammans med teater Fenix en familjeföreställning med mycket musik och pantomimteater. Ljuv och drömsk stämning blandas med lättsam och pampig klassisk musik allt medan clownen Ester hittar på finurliga sätt för att få dirigera orkestern.

Från 4 år men underhållande för alla generationer!

Efter konserten får barnen blåsa såpbubblor tillsammans med Clownen Ester.

Clownen Ester: Åsa Forsberg
Dirigent: David Lundblad
Regi: Ola Citron

Uppsala Kammarorkester är länets professionella orkester. I Uppsala Konsert & Kongress har den en uppskattad abonnemangsserie, som emellanåt spelas in av Sveriges Radio. Orkestern bjuder regelbundet in skolklasser till studiebesök, och öppnade nyligen upp för öppna repetitioner. De senaste åren har orkestern gästspelat i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Tallinn och Tartu.

Datum & tid

9 november 2019 13:00

Längd
Cirka 40 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 135 kr (inklusive serviceavgift)
Barn under 12 år: 80 kr  (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Musik i Uppland
Medverkande
Clownen Ester: Åsa Forsberg, Dirigent: David Lundblad, Regi: Ola Citron

Information