Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 24 februari 2023
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Flashback Forever – Showen

Upplev showen där Emma, Ina och Scroll-Mia dissekerar internetforumet Flashback med både värme och humor.

Podcasten “Flashback Forever” har på kort tid blivit en av Sveriges mest populära poddar. Nu har det återigen blivit dags för Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” att lyfta sina jeansprydda rumpor ur de bekväma fåtöljerna och ge sig ut på vägarna för att kulturberika Sverige med sin show “Flashback Forever – Showen”. Kritikerna har överöst den med beröm och enligt DN är Flashback Forever – Showen en “imponerande sammanhållen föreställning”. Aftonbladet har gett den fyra i betyg och konstaterat att “skratten är ständiga och sträcker sig till alla ändar av lokalen”. Den 24 februari kommer äntligen showen till UKK i Uppsala!

Varje vecka dissekerar Emma, Ina och Scroll-Mia på ett varmt och humoristiskt sätt, trådar från internetforumet Flashback. I deras show ”Flashback Forever – Showen” blir det en djupdykning i det allra roligaste från forumet, men även favoriter från podden och lite sång, dans och glitter.

– Det kommer bli en jävla folklig och festlig skojfest. Men en livepodd känns ju så 2019? Så det får bli en show istället! säger Emma Knyckare.

– I podden pratar vi varje vecka om en tråd eller användare var från forumet. I showen kommer vi göra en djupdykning i det allra roligaste med Flashback. Dessutom i en helt annan form. Jag och Emma är vana att improvisera och spinna loss, medan Mia får stå med en flanellograf och känna sig trygg. Den stora tjusningen är att vi kan använda oss av fler uttryck med showen än att snickesnacka. Vi behöver även kamma oss, det är en stor skillnad, berättar Ina Lundström.

“Flashback Forever” har blivit en av Sveriges största poddar och har tilldelats utmärkelser som ”Årets podd” och ”Årets humorpodd” av Guldpodden 2020 samt “Årets humorpodd” av Det svenska humorpriset 2021. Även i år är trion nominerad till “Årets humorpodd” på Det svenska humorpriset, men också i kategorin “Årets scenshow” för Flashback Forever – Showen. Emma, Ina och Scroll-Mia ser nu fram emot att äntligen få möta sin publik igen. Under våren 2022 spelade de showen över 40 gånger i 17 olika städer och nu rullar de vidare. Utöver en fullspäckad höstturné så förlängs våren 2023 med tio nya speldatum.

Om Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia:
Emma Knyckare är för många framförallt känd som komiker och programledare, men hon är även verksam som konferencier, galavärd och skribent. Hon är en känd röst i radio och har bland annat lett ”Morgonpasset i P3”, ”Tankesmedjan i P3”, “Knyckare i P3”. Ina Lundström är komiker, programledare och journalist. Hon vann priset för Årets Nykomling på Svenska standupgalan 2020 och har bland annat medverkat i “Släng dig i brunnen” och “Stand up Sketch show” på SVT. Scroll-Mia som inte vill avslöja sitt efternamn, arbetar som programmerare. Sedan 2020 driver hon succépodden “Flashback Forever” tillsammans med Ina Lundström och Emma Knyckare. 2022 och 2023 åker trion på Sverigeturné med “Flashback Forever – Showen”.

Servering i samband med ditt evenemang
Läs mer om vad som serveras i restaurangen i samband med evenemang <a href="https://www.ukk.se/restaurangen/servering/” rel=”nofollow”>här.

Datum & tid

24 februari 2023 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 480 kr (inklusive serviceavgift)

Begränsad sikt/komfort: 430 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Kahlo
Medverkande
Emma Knyckare, Ina Lundström, Scroll-Mia

Information