Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 17 februari 2022
20:00

Flyttad: David Sundin – Nya svenska ord

Föreställningen har flyttats till 19 maj 2022, samma tid. Mer information nedan.

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer David Sundin – Nya Svenska Ord 17 februari 2022 att flyttas. Nytt datum är 19 maj 2022. Samma tid, d.v.s. 20.00

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se senast 14 februari 2022 för hjälp med återköp. Se aktuella öppettider här.

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Datum & tid

17 februari 2022 20:00

Information