Hoppa till huvudinnehållet
Onsdag 15 september 2021
19:00

Flyttad: Mando Diao

Mando Diaos konsert 15 september 2021 flyttas till 6 februari 2022.

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Mando Diaos konsert 15 september kl. 19.00 att flyttas. Nytt datum är 6 februari 2022, samma tid.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se senast 5 juni 2021 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här.

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

På ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Datum & tid

15 september 2021 19:00

Information