Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 3 februari 2023
18:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Från Aladdin till Elsa

Denna familjeföreställning tar dig på en resa fylld av musik och sång från den tecknade och animerade filmens värld!

Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld föreställning där hela familjen tas med på en lika magisk som musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld!

Låt er, via denna otroliga musikskatt, färdas genom välkända fantasivärldar och upplev tecknade superhits som ni aldrig hört eller sett dem förut.

Allt framfört av eminenta musiker och några av vårt lands mest spännande och briljanta nya stjärnor och underhållare!

Medverkande:

Joel Adolphson är mest känd som en av medlemmarna av den omåttligt populära humortrion IJustWantToBeCool (IJWBC), som i över tio års tid gjort enorm succé på YouTube. Gruppen ligger även bakom ett flertal populära webb- och ljudboksserier på bland annat SVT och Storytel. 2020 medverkade Joel i SVT’s julkalender Mirakel där han spelade skurken Ernst Colt.

Sandra Kassman har medverkat i flera scenproduktioner såsom Kristina från Duvemåla och Phantom of the Opera. Hon är även en meriterad röstskådespelare som bland annat lånat ut sin röst till Lilo Pelekai i Lilo & Stitch och nu senast till Mirabel i Disneys Oscarsbelönade storfilm Encanto.

Veronika Wallentin är utbildad musikalartist och skådespelerska vid Balettakademien i Göteborg och Stockholms Konstnärliga Högskola. Hon har synts bland annat som sångerska på Wallmans och i ensemblen i musikalen Forever Piaf på Göta Lejon.

Nils Reinholtz är en musikalartist som synts i ett flertal produktioner, däribland Ringaren i Notre Dame och Oliver!, båda på Göteborgsoperan. Senast kunde man se Nils på Chinateatern i Stockholm där han medverkade i Saturday Night Fever.

Datum & tid

3 februari 2023 18:00

Längd
Cirka 1 timme och 15 minuter
Biljettpris

Parkett rad 1-3: 495 kr (inklusive serviceavgift)
Parkett rad 4 och uppåt: 395 kr (inklusive serviceavgift)
Nedre balkong: 395kr (inklusive serviceavgift)
Övre balkong: 395 kr (inklusive serviceavgift)
Barn upp till 13 år: 295-445 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Alla barn måste ha egen biljett, även spädbarn och barn som sitter i knät. Inga barnvagnar får medtas in i salen. Rekommenderas från 5 år eller efter teatervana.
Presenteras av
Tocca Entertainment
Medverkande
Joel Adolphson, Sandra Kassman, Veronika Wallentin, Nils Reinholtz

Information