Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 4 juni 2022
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Jimmy Carr – Terribly Funny

Kultkomikern Jimmy Carr kommer till Sverige. Jimmy Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra.

Kultkomikern Jimmy Carr kommer till Sverige!

Hemma i Storbritannien och i USA har den engelske komikern Jimmy Carr kultstatus och är van att ständigt vara på turné. Av förklarliga skäl har även Carr varit tvungen att pausa turnerandet men nu är han ute på vägarna igen. under våren 2022 kommer han till Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Umeå med sin helt nya show ”Terribly Funny”.

Som shownamnet antyder så innehåller Jimmy Carrs nya show skämt om alla slags hemska saker. Hemska saker som kan ha påverkat dig eller människor du känner och älskar. Men det är bara skämt – det är inte de hemska sakerna. Carr anser att vara politisk korrekt på en stand up-show är som att ha krav på säkerhet och arbetsmiljö på en rodeo.

Jimmy Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra. Han har själv sagt att han lider av skämt-Tourettes och förolämpar jämlikt:

– Jag ber aldrig om ursäkt för något av mina skämt. Jag har möjligen sagt att jag är ledsen om jag upprört någon, men det var ett skämt! Det bästa jag vet är att höra publiken skratta och sen i samma andetag dra efter andan när deras samvete säger dem att det där borde de inte ha skrattat åt.

Pressröster om ”Terribly Funny”:
– The Times – “A comedy mastermind on fine form”
– The Telegraph – “A timely blast of toxicity from the man that wokeness forgot”
– NARC Magazine – “Carr delivers exactly what you think he’s going to; intelligent one-liners which cut close to the bone of sensitive topics”

Föreställningen har flyttats från 10 september 2021 till 4 juni 2022.

Datum & tid

4 juni 2022 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 400 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Föreställningen har flyttats från 10 september 2021 till 4 juni 2022.
Arrangör
CLM Europe AB
Medverkande
Jimmy Carr

Information