Hoppa till huvudinnehållet
Tisdag 10 oktober 2017
20:00
UKK - Restaurangen/Sal D
  • Musik

Jojje Wadenius & Cleobandet med Ida Sand

Artister i världsklass möts på scen.

Om Georg ’Jojje’ Wadenius behöver en beskrivning skulle det låta något enligt följande; En legendar i svenskt och amerikanskt musikliv. Medverkat i band och sammanhang som Made in Sweden, Blood Sweat & Tears, fast medlem i Saturday Night Live Band under sex raka år, turnérat och framträtt med Steely Dan, Simon & Garfunkel och Aretha Franklin. Gjort studioinhopp med Kent (Sverige) och Backstreet Boys (Show Me the Meaning of Being Lonely). Vunnit grammisar för barnskivor med mera och mycket mera.

Förutom Jojje Wadenius innehåller Cleobandet ytterligare tre av Nordens mest namnkunniga musiker och artister. Tillsammans har dom släppt tidigare albumen Cleo 2 och Cleo with friends.
Bandet består av Jesper Nordenström (keyboards), Lars ”Larry” Danielsson (bas) & Per Lindvall (trummor).

Vid ett försök att lista vad herrarna har gjort och vilka som dom spelat med blir listan längre än egentligen listor kan vara.

TILLSAMMANS MED är ett utrymme för artister i världsklass att mötas musikaliskt. Det för oss en stor ära att presentera första mötet med ingen mindre än Ida Sand på sång och keyboard. Vi är säkra på att detta möte kommer svänga ordentligt på UKK:s gemytliga restaurangscen.
Kom, det blir riktigt kul musik!

Datum & tid

10 oktober 2017 20:00

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Jojje Wadenius – Ordinarie: från 230 kronor
Jojje Wadenius – Student: från 173 kronor

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Kom dbql Musikproduktioner
Medverkande
Jojje Wadenius, Lars ”Larry” Danielsen, Jesper Nordenström, Per Lindvall, Ida Sand

Information