Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 11 september 2020
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Jonas Gardell – Queen of f*cking everything – Solo

Jonas Gardells hyllade scenföreställning, nu som soloshow!

Jonas Gardell – Queen of f*cking everything – SOLO den 21 mars flyttas till 11 september 2020.

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Av den anledningen kommer föreställningen Jonas Gardell – Queen of f*cking everything – SOLO den 21/3 att flyttas. Nytt datum är fredag 11 september kl. 19.30.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Information
Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt se

Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Arrangören Lifeline meddelar: ”Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.”

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med Queen of fucking everything, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.
Queen of fucking everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Scenrecensioner
“Gardell injicerar våra hjärtan med livsglädje”
Expressen

“Makalöst roligt”
Eskilstuna Kuriren

“Gensvaret från Göteborgspubliken var enormt”
GT

”… väldigt roligt, ärligt, brutalt och förlösande härligt.”
Nerikes Allehanda

“Jonas Gardell lever verkligen på scenen. Han kan med sin blotta närvaro och publikkontakt gestalta alla människors behov av kärlek och bekräftelse”
Dagens Nyheter

“Ytterst få svenska komiker (…) har sin publik i sin hand lika fullständigt och odiskutabelt som han har. Från det första hoppsa-steget på scenen till sista bugningen till de stående ovationerna”
Barometern

“Det finns nog ingen i hela Sverige som är så gudabenådad begåvad i det svenska språket som Gardell. Med en lätt förändring i rösten, så blir orden till poesi istället. De är i perfekt harmoni med sin värd. Kroppen följer med. Rörelserna är upprepande men ändå hela tiden grundande i sin komik.”
Södermanlands Nyheter

Datum & tid

11 september 2020 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 20 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 410-460 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Lifeline
Medverkande
Jonas Gardell

Information