Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 21 april 2024
18:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Jonatan Unge Solo – En alldeles egen standupturné

Den 21 april är det dags för Jonatan Unge att leverera en oförglömlig standupupplevelse när han tar plats på scenen på UKK med sin alldeles egna soloföreställning!

Jonatan Unge har de senaste åren blivit en av Sveriges mest älskade komiker. Han har turnerat med standup-sällskap som SEMST och Comedy Carneval, underhållit oss i poddar, radiosammanhang och tv-program som “På spåret” och “Alla mot alla”. Vad han däremot inte har gjort är en egen soloturné – förrän nu! “Det påstås att folk har velat ha mer av mig, men man ska ju vara försiktig med vad man önskar för det KAN bli verklighet. Och ja, nu har det blivit det.” säger Jonatan Unge. Den 21 april kommer Jonatan med ”Jonatan Unge Solo – En alldeles egen standupturné” till UKK i Uppsala!

– Jag ser fram emot att få möta min publik utan stödhjul. Man kan ju aldrig garantera att något blir bra, men denna gång kan jag med hundra procent lova att det i alla fall blir långt. Tidigare har jag alltid behövt komprimera mig men nu har jag fått lyxen av att kunna ägna mig åt det alla män i min ålder önskar mest av allt – nämligen att bli långrandig, säger Jonatan.

Jonatan Unge har kört standup sedan mitten av 00-talet och 2019 utsågs han till Årets manliga komiker på Svenska Standup-galan och 2022 nominerades han till Det svenska humorpriset. Han har bland annat gjort hela åtta turnéer tillsammans med Branne Pavlovic och Ahmed Berhan under namnet SEMST och turnerat med bland andra Petrina Solange och Magnus Betnér under turnéflaggen Comedy Carneval. Med andra ord är han ingen duvunge i dessa sammanhang, men det är först nu han tar steget fullt ut på egen hand med ”Jonatan Unge Solo – En alldeles egen standupturné”.

– Innan har ni fått se mig i ett sammanhang, nu med denna show möts vi helt utan sammanhang och jag hoppas det inte kommer äckla er, hälsar Jonatan.

– Denna föreställning kommer handla om allt jag är intresserad av som sex, hur jag ser på sex, samhället, vad jag har för åsikter om det, historia, mina tankar om historia, fenomen i allmänhet, mina vinklar på dessa fenomen och andra grejer samt vad jag har att säga om just andra grejer, säger Jonatan.

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

21 april 2024 18:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 455 kr (inklusive serviceavgift)
Begränsad sikt/komfort: 355 kr (inklusive serviceavgift)
Skymd sikt/lyssnarplats: 325 kr (inklusive serviceavgift)

Det finns även biljetter till en extraföreställning den 8 september 2024.

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Kahlo
Medverkande
Jonatan Unge

Information