Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 30 april 2020
11:45
UKK - Restaurangen

INSTÄLLT: Klassisk sillunch på UKK 2020

Klassisk sillunch som skulle ägt rum 30 april 2020 ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.

Klassisk sillunch som skulle ägt rum 30 april ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.

Återköp
För de kunder som köpt sina biljetter via webben sker återköp automatiskt till kortet som användes vid köptillfället. Övriga köpare kontaktas så snart som möjligt av biljettkassan för genomförandet av återköp.

I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar från genomförande kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning. Du får tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

__________________________________________________________________________________________

Det generösa sillbordet fylls med många sorters sill och alla de klassiska tillbehören, men här dukas också fram sallader och kallskuret. Långa långbord, läckra läckerheter och våriga vårsånger gör sista april till festlig fest på UKK.

Biljetter köps här på hemsidan eller via vår biljettkassan på tel. 018-727 90 00. Vi kommer att bordsplacera dig, så ange om du vill sitta med annat sällskap. Detta gör du genom att skriva in detta under ”Övrig kommentar” i köpflödet.

Varmt välkomna!

Datum & tid

30 april 2020 11:45

Längd
Cirka 2 timmar och 15 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 395 kr (inklusive serviceavgift)
Barn 4-14 år: 175 kr (inklusive serviceavgift)
Barn 0-3 år: Fri entré, anmäls i samband med bokning av övriga biljetter.

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress

Information