Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 27 april 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Inställt: Lasse Holm – Nutida Nostalgi

Lasse Holm lördag 27 april 2024 ställs in.

Viktig information till biljettköpare – Lasse Holm!

Vi behöver tyvärr meddela att samtliga datum på Lasse Holms vårturné ställs in. Detta på grund av omständigheter som vi tyvärr inte råder över.

Du som köpt biljett kommer automatiskt att få de återbetalda till det kort/konto du använde vid köpet. I regel sker det inom 2 veckor, men ibland kan det ta längre tid än så. Du som biljettköpare behöver inte göra något själv. Vid frågor angående återbetalning vänligen kontakta UKK:s biljettkassa, 018-727 90 00.

Nu väntar istället en sommarturné 2024 för Lasse Holm. Biljetter och mer information om detta släpps löpande på jubel.se/artists/lasse-holm


Med fem vinster i Melodifestivalen och över sjuhundra låtar utgivna på vinyl och CD och mer än sjuttio låtar på Svensktoppen är Lasse Holm svensk populärmusik de facto. Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag, varit programledare i Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo, som gjorde Lasse Holm till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall. Diggiloo firar 20 år 2023.

I september 2023 hade musikalen – De ́e ́det här vi kallar kärlek – premiär på Nöjesteatern i Malmö där Lasses musik till största delen ligger som grund till handlingen. Under november är Lasse aktuell i succéserien ”Så mycket bättre” på Tv4 där Lasse kommer att göra tolkningar av kända kollegors hits.

Med nya tolkningar i ryggen och Lasses enorma låtskatt ger han sig under våren ut på turné runt om i Sverige. Det blir kvällar fyllda av Lasse Holms tidlösa hits som Canelloni Macaroni, Främling, Bra vibrationer, Högt över havet och Eloise. Turnén startar i Kalmar den 19 april och fortsätter därefter runt om i Sverige, med stopp i bland annat Uppsala, Sundsvall, Malmö och Göteborg.

”Efter tolv fantastiska år på Diggiloo scenen har lusten och längtan efter att möta publiken på nytt nu blivit ett faktum. Ser fram emot en vårturné i Sverige med Micke Bäck band och min musikaliska sidekick Johanna Beijbom” – Säger Lasse Holm

Datum & tid

27 april 2024 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Presenteras av
Jubel
Medverkande
Lasse Holm, Rebecca Pettersson, Michael Bäck band

Information