Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 2 februari 2024
19:00
UKK - Stora salen
  • Musik

The Music of Les Misérables in Concert

Upplev den fantastiska musiken från mästerverket av Boublil/Schönberg! Framförd av Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London samt med scener från filmsuccén från 2012. Konstnärlig ledare: Stephen Ellery.

Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.

Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”.

En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. ”Suddenly” blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!
I rollen som Jean Valjean ser vi Chris Green och bland solisterna ser vi fler Les Misérables West End-artister så som Julie Lund, Alex Tomkins och Chloe Taylor.

Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken – i samarbete med Universal Pictures.

The Music of Les Misérables in Concert går rakt in i hjärtat!

Datum & tid

2 februari 2024 19:00

Längd
Cirka 2 timmar och 20 minuter
Biljettpris

Ordinarie:  765 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Julius Productions

Information