Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 9 februari 2024
12:15
UKK - Sal B - Numrerad sittplats
  • Musik

Lunchkonsert – Hyllning till Barbra Streisand

Upplev Malena Tuvungs intima tolkning av Barbra Streisands hits. Fördjupa dig i musiken och njut samtidigt av en matig wrap!

Evergreen – En hyllning till Barbra Streisand

Välkommen till en intim konsert där Malena Tuvung tolkar en av vår tids största artister. Hon är inte bara lik Barbra Streisand till utseendet – Malena har även en klang och nerv i sitt artistiska uttryck som gör att man transporteras in i den ikoniska världsstjärnans låtskatt på ett sätt som ingen annan svensk artist tidigare har lyckats med.

Låt dig förföras av tidlösa klassiker som Memory, Somewhere, People, Don’t Rain on My Parade, Papa Can You Hear Me, The Way We Were och Oscarsbelönade Evergreen ur 1976 års version av storfilmen A Star is Born, där just Barbra Streisand spelade huvudrollen.

Malena Tuvung har medverkat i flertalet musikaler runt om i Sverige och har gjort flera stora roller i bl a Fame, Grease och Jekyll & Hyde m fl. Det har även blivit många produktioner på GöteborgsOperan, däribland My Fair Lady, Mary Poppins, Romeo&Julia, West Side Story, Crazy for You och Mozarts opera Trollflöjten.

2009 gjorde hon huvudrollen Grizabella i Cats på Cirkus i Stockholm och sjöng där en av musikalhistoriens största hits genom tiderna, Memory. Den fick hon även framföra i SVT:s Allsång på Skansen.

Sommaren 2022 sågs hon i konsertversionen av Jesus Christ Superstar på Dalhalla. Malena är dessutom aktuell som en av solisterna i succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla.

Maten

Till lunch serveras en matig wrap med kyckling eller halloumi blandat med härlig couscoussallad, gröna blad och en avokadokräm. Smakfullt, kort och gott!
Hämtas i baren på plan 3.

Datum & tid

9 februari 2024 12:15

Längd
Cirka 45 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 260 kr (inklusive wrap)
Student/MHV: 220 kr (inklusive wrap)
Endast konsertbiljett: 160 kr

Övrigt
Hämta din wrap och köp dryck och kaffe i baren på plan 3.
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Malena Tuvung

Information