Hoppa till huvudinnehållet
Onsdag 3 april 2024
12:15
UKK - Sal B - Numrerad sittplats
  • Musik

Lunchkonsert: Viktoria Tocca – musikalfavoriter

Sätt guldkant på din lunchtimme med en konsert där internationellt hyllade Viktoria Tocca bjuder på musik och berättelser från musikalvärldens stora scener!

Upplev en lunchkonsert som sätter guldkant på vardagen med den internationellt hyllade sångerskan, skådespelerskan och producenten Viktoria Tocca, ackompanjerad av pianisten Erik Skarby. Här får du njuta av musik som följt Viktoria genom åren, varvat med spännande berättelser från de stora scenerna!

Viktoria Tocca har spelat många av de stora rollerna i några av världens mest kända musikaler, inklusive Christine i The Phantom of the Opera, kejsarinnan Sissi i urpremiären av den tyska stormusikalen Ludwig II, Francesca i Broarna i Madison County och Kristina i Kristina från Duvemåla på Dalhalla. Hon har även vunnit flera priser för sin egen musik, bland annat i USA, England, Hong Kong och Kina.

Maten

Till lunch serveras en matig vegetarisk salladsbowl, ihopsatt med omsorgsfullt utvalda råvaror. Salladen serveras i skålar tillverkade av 100 % återvinningsbart material och hämtas i baren på plan 3.

Välkommen att njuta av lunch och konsert i gott sällskap!

Datum & tid

3 april 2024 12:15

Längd
Cirka 45 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 260 kr (inklusive vegetarisk sallad)
Student/MHV: 220 kr (inklusive vegetarisk sallad)
Endast konsertbiljett: 160 kr

Övrigt
Hämta din salladsbowl och köp dryck och kaffe i baren på plan 3.
Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Viktoria Tocca, Erik Skarby

Information