Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 20 oktober 2018
11:00
Sal D

Market – 20 oktober, prova på tabla och sitar

Market bjuder denna Curious Classics-lördag på möjligheten att lära sig spela de klassiska nordindiska instrumenten tabla och sitar. Alla är välkomna, fri entré!

Brunchen står uppdukad på UKK. Musik, konst, pyssel och skojiga aktiviteter för liten och stor serveras därtill. Market bjuder på ett avslappnat lördagshäng där mage, hjärta och hjärna får sitt. Market med kulturaktiviteter, pyssel, musik, god mat i form av brunch och annat gott att äta, dryck och umgänge. Ta med dig gänget, familjen, barnen, barnens kompisar och andra du känner till Market i UKK för en lördagsbrunch, fika, mingel och nya intryck för alla, stora som små.

UKK:s goda brunchbuffé med sallader, varmt och kallt, bröd, dessert, dryck och kaffe: 195 kr
Brunchbuffé, barn 9-14 år: 149 kr
Brunchbuffé, barn 5-8 år: 89 kr

Prova på tabla och sitar 11.00-13.00

Market bjuder på möjligheten att lära sig spela de klassiska nordindiska instrumenten tabla och sitar. Musikerna och pedagogerna Moa Danielsson Grimstad (tabla) och Stian Grimstad (sitar) från Poorva Express guidar er i att prova på.

Ta med dig gänget, familjen, barnen, barnens kompisar och andra du känner till Market på UKK för en  god lördagsbrunch, fika, mingel och nya intryck för alla, stora som små.

Datum & tid

20 oktober 2018 11:00

Längd
Market håller öppet 11.00-15.00. Prova-på tablas och sitar 11.00-13.00
Biljettpris

Fri entré

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Re:Orient
Medverkande
Moa Danielsson Grimstad, Stian Grimstad

Information