Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 20 september 2020
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor
  • Musik

MEN GUD!–Magnus Betnér är den allsmäktige

Föreställningen baseras på Broadwaysuccén An Act of God, skriven av David Javerbaum och fritt översatt av John E Thelin och Magnus Betnér.

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer samt föreställningar som går in under rekommenderade riktlinjer.
Av den anledningen kommer MEN GUD! – Magnus Betnér är den allsmäktige den 2 maj att flyttas. Nytt datum är den 20 september kl. 19.00.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Information
Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt se

Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Arrangören meddelar: På grund av det rådande läget kring virusutbrottet av Corona/Covid-19 tvingas vi tyvärr flytta Broadwaykomedin MEN GUD! med Magnus Betnér till i höst.
Stort tack för allt er stöd i en svår tid så syns vi igen till hösten!

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

___________________________________________________________________________________________

Möt Skaparen själv, här gestaltad av Magnus Betnér, i en fartfylld komediföreställning. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud. Föreställningen baseras på Broadwaysuccén An Act of God, skriven av David Javerbaum och fritt översatt av John E Thelin och Magnus Betnér.

I rollerna: Magnus Betnér, Jesper Sjöberg och Johanna Lazcano.

Datum & tid

20 september 2020 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 395 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Göta Lejon och Kulturaktiebolaget
Medverkande
Magnus Betnér, Jesper Sjöberg, Johanna Lazcano

Information