Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 7 november 2024
19:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Monstrets tid

Hårresande humor med gänget från Klungan och Mammas Nya Kille.

Efter två utsålda säsonger på Kulturhuset Stadsteatern och en turné som golvat kritiker och fått publiken att vika sig av skratt kommer de tillbaka till Uppsala: Olof Wretling, Mattias Fransson, Sven Björklund. En ny chans för dig som missade dem i mars, och ett efterlängtat återseende för oss andra. Välkommen till en hårresande kväll där absurda improvisationer gör varje föreställning unik.

Monster finns överallt. Bakom fasaderna och i mörkret. Bland världens ledare och små dagisbarn. Mörkret sänker sig i salongen. Aldrig tidigare har så många monster samlats under samma tak. Alla monsterfrågor flätas samman i en vild ström av associationer, berättelser och karaktärer. Sakta men säkert bänds alla begrepp upp, rädslor, skräck och skratt blir ett, och plötsligt är vi där, i monstrets tid. Eller var vi där redan innan?

Föreställningen är ett samarbete mellan Olof Wretling, Sven Björklund, Mattias Fransson och Kulturhuset Stadsteatern. Regi Ada Berger.
Foto: Felix Swensson

”Monstrets tid är storartad, svidande humor på avgrundens rand.” DN

”Geniala iakttagelser av vår samtid.” Aftonbladet

”Det är så roligt att jag får en klump i magen av gapflabbet som jag inte kan släppa lös i salongen. Så här kul har jag inte haft på en teater på år och dag.” Eskilstunakuriren

”Och det är alldeles, alldeles underbart.” SvD

”Föreställningens genialitet går inte att förklara, man bara måste se den!” Publikröst

Datum & tid

7 november 2024 19:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 495 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Föreställningen produceras av Kulturhuset Stadsteatern tillsammans med Olof Wretling, Sven Björklund och Mattias Fransson.
Presenteras av
Kulturhuset Stadsteatern i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Sven Björklund, Mattias Fransson, Olof Wretling

Information