Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 26 februari 2022
21:00
Sal B - Onumrerad ståplats
  • covidpass
  • Musik

Mwuana

Mwuana beger sig ut på en efterlängtad vinterturné 2022!

Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på ukk.se.


Mwuana är en naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Oavsett om det är över trap, mjuk 70-talssoul, karibiska rytmer eller –som den eviga klassikern Craftmanship – ett minimalistiskt, basmättat pianoriff så flödar Mwuanas fängslande röst fritt. Soundet är ett samarbete mellan Mwuana och stjärnproducenterna Chords och Collén, som fortsätter att briljera med låtar som ”Loverman” och den senaste singeln ”Kom fram”. Under våren 2022 åker Mwuana ut på en efterlängtad vinterturné med start den 28 januari i Sundsvall.

Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige. Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Nu ska Mwuana ut på en efterlängtad vinterturné. Missa inte när en av våra klarast lysande stjärnor kommer till en stad nära dig, denna gång med ett fullt liveband.

Datum & tid

26 februari 2022 21:00

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 295 kr (inklusive serviceavgift)
Student/Ungdom: 225 kr (inklusive serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 225 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns 18 år
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress

Information