Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 1 november 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Nationalteaterns Rockorkester 2024

Med anledning av frontfiguren Ulf Dagebys tragiska bortgång ställs Nationalteaterns Rockorkesters hela höstturné in. Återbetalning av köpta biljetter kommer att ske med start i augusti, när UKK:s biljettkassa öppnar igen efter sommaruppehållet.

Hälsning från arrangören Nöjet Konsert och medlemmarna i Nationateaterns Rockorkester:

Det är med stor sorg vi meddelar att vår vän och kollega Ulf Dageby har gått bort. Ulf var inte bara en makalös musiker och låtskrivare, utan också en stor människa med ett hjärta av guld. Hans kreativitet och passion för musiken berörde oss alla och hans arbete har lämnat ett oförglömligt avtryck i våra liv och i musikhistorien.

Ulf var en kraft att räkna med på scenen, alltid redo att ge allt och lite till. Hans unika sound och känsla för musik inspirerade många och lyste igenom som starkast i Nationalteaterns Rockorkesters musik. Vi är djupt tacksamma för att ha fått dela så många år av skapande, spelglädje och vänskap med honom.

Hans texter och melodier kommer att leva vidare och fortsätta inspirera framtida generationer. Vi kommer att sakna hans karisma, kreativitet och hans okuvliga anda. Våra tankar går till Ulfs familj och alla som hade förmånen att känna honom eller är berörd av honom.

Alla ni som har biljetter till en kommande konsert med Nationalteaterns Rockorkester kommer att bli kontaktade i sinom tid, vi vill be er att ha lite tålamod i denna stund.

Vila i frid, kära Ulf. Du kommer alltid att vara en del av vår musikaliska resa.

Nationalteaterns Rockorkester

Datum & tid

1 november 2024 19:30

Längd
Cirka 2 timmar inklusive paus.
Biljettpris

Konserten är inställd. Återbetalning av köpta biljetter kommer att ske med start i augusti, när UKK:s biljettkassa öppnar igen efter sommaruppehållet.

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Nöjet Konsert

Information