Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 13 april 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Noice – I natt é hela stan vår

En rockkonsert med Noice alla stora hits. I en helt ny konserthusproduktion där alla nya och gamla Noicefans får uppleva hela historien om bandet, deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas!

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början för ett av svensk musikhistorias mest ikoniska rockband.

Med debutalbumet Tonårsdrömmar från 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet. Kaos i folkparkerna med publikrekord efter publikrekord sattes. Mängder av fans som tältade i medlemmarnas föräldrars trädgårdar. Noice är med alla sina hits utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin.

I en helt ny konserthusproduktion får alla nya fans uppleva hela historien om Noice, samt alla hitsen i en show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band!

Noice är originalmedlemmarna Peo Thyrén, som också skrivit många av bandets hits, på bas och sång, och Robban Klasen, trummor. Nya medlemmar i bandet är John Persson, keyboard, och Charlie Grönvall, på sång och gitarr. Stjärnskottet Charlie Grönvall har gjort stor succé i huvudrollen som ”Hasse Carlsson” i den hyllade ”Noice – Rockmusikalen”.

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

13 april 2024 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 35 minuter
Biljettpris

Parkett: 595kr (inklusive serviceavgift)
Balkong rad 24-30: 495kr (inklusive serviceavgift)
Balkong rad 31-34: 395kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år
Presenteras av
Besterman
Medverkande
Noice består av: Peo Thyrén, bas/sång, Robban Klasen, trummor, John Persson, keyboard, Charlie Grönvall, sång och gitarr

Information