Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 1 december 2019
19:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Sarah Dawn Finer – Winter Songs

Kvällen är fylld av originalmusik men även tolkningar varvat med berättelser från Sarahs egna, personliga upplevelser genom åren.

Ingen vinter utan Sarah Dawn Finer!

Sarah Dawn Finers vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavoriter, men som på grund av sjukdom ställdes in 2016. I fjol gjorde succén comeback med enbart sex exklusiva spelningar, som alla blev utsålda. GP skrev bland annat ”Få artister bottnar på samma sätt som Sarah Dawn Finer gör i de känslor hon sjunger om, det finns alltid något mer därunder den sköna rösten och den klockrena fraseringen” och delade ut 4 i betyg.

Nu är det klart att Sarah åker ut på vägarna i år igen, den här gången blir det en omfattande turné med ”Winter Songs”. Kvällen är fylld av originalmusik men även tolkningar varvat med berättelser från Sarahs egna, personliga upplevelser genom åren. De flesta låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”. Med sig har hon Sveriges mest meriterade musiker; Jesper Nordenström (keyboard), Per Lindvall (trummor), Lovisa Samuelsson (keys, kör), Ola Gustafsson (gitarr) och Fredrik Jonsson (bas).

Datum & tid

1 december 2019 19:00

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 595 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Brink & Berger
Medverkande
Sarah Dawn Finer, Jesper Nordenström, Per Lindvall, Lovisa Samuelsson, Ola Gustafsson, Fredrik Jonsson

Information