Hoppa till huvudinnehållet
Onsdag 3 november 2021
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Scensommarbuskis

I år firar den legendariska utomhusarenan Vallarna 25 år, där ”Sommarbuskis” hade sin vagga! Vi firar med allt det bästa och roligaste som vi bjudit på genom åren.

Scensommarbuskis på stor Sverigeturné!

En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer? Ja då är definitivt ”Scensommarbuskis” något för dig. I år firar den legendariska utomhusarenan Vallarna, där ”Sommarbuskis” hade sin vagga, hela 25 år! Detta firar vi med att göra en stor Sverigeturné med den omåttligt populära jubileumsshowen. Det blir en best of kväll med allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren.

Vi har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla våra buskisfavoriter genom åren. På scen har vi buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag.

Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris.

Välkommen att fira 25-årsjubileum med oss!

Presenteras av 2Entertain

Datum & tid

3 november 2021 19:30

Längd
Cirka 2 timmar och 25 minuter
Biljettpris

Ordinare pris: 520 kr (inklusive serviceavgift)
Barn (t.o.m. 16 år): 290 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
2Entertain Sverige AB
Medverkande
Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson, Mikael Riesebeck

Information