Hoppa till huvudinnehållet
Torsdag 11 november 2021
19:30
UKK - Stora salen
  • Humor

Scensommarbuskis

Föreställningen flyttas från 3 november till 11 november. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Se ytterligare information nedan.

Scensommarbuskis som skulle ha ägt rum på UKK ikväll 3 november flyttas till torsdag 11 november kl. 19.30.

Igår kväll strax före kl. 19.00 inträffade en oerhört tragisk olycka på Uppsala Konsert & Kongress. Två personer förolyckades och en skadades i samband med ett fall från hög höjd inne i lokalen. Vi är alla chockade över den tragiska olyckan och våra tankar går till de avlidna, deras anhöriga och deras familjer.

Mot bakgrund av det inträffade kommer UKK att hålla stängt t.o.m. fredag 5 november. Biljettkassans telefon kommer att ha öppet onsdag-fredag mellan kl. 11.00 och 14.00.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet.

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på biljettkassa snabel-a ukk punkt seeller tel. 018-727 90 00 för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.

Information
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

__________________________________________________________________________________

Scensommarbuskis på stor Sverigeturné!

En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer? Ja då är definitivt ”Scensommarbuskis” något för dig. I år firar den legendariska utomhusarenan Vallarna, där ”Sommarbuskis” hade sin vagga, hela 25 år! Detta firar vi med att göra en stor Sverigeturné med den omåttligt populära jubileumsshowen. Det blir en best of kväll med allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren.

Vi har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla våra buskisfavoriter genom åren. På scen har vi buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag.

Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris.

Välkommen att fira 25-årsjubileum med oss!

Presenteras av 2Entertain

Datum & tid

11 november 2021 19:30

Längd
Cirka 2 timmar och 25 minuter
Biljettpris

Ordinare pris: 520 kr (inklusive serviceavgift)
Barn (t.o.m. 16 år): 290 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
2Entertain Sverige AB
Medverkande
Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson, Mikael Riesebeck

Information