Hoppa till huvudinnehållet
Måndag 26 oktober 2020
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

Smokie – the golden hits tour

Upplev en stor sprakande, retrofest tillsammans med Smokie där de svenska fansen äntligen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Smokie flyttas till måndag 26 oktober

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Av den anledningen kommer konserten med Smokie den 14/3 att flyttas. Nytt datum är den 26/10.
Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Meddelande från arrangören Besterman

Bäste biljettköpare och Smokie-fan,
Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher eller teaterföreställningar. Situationen i landet och i världen är en helt annan än vi hade önskat oss. Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden.

Ni som köpt biljett till Smokies konsert på UKK vet sedan tidigare att konserten flyttas till 26 oktober. Detta på grund av det beslut som regeringen fattade 12 mars om att tillsvidare förbjuda allmänna sammankomster över 500 personer och sedan offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Det vill säga, rådande omständigheter som varken vi, Smokie eller UKK kan styra över.

Vi vill ytterligare förtydliga hur vi ser på det extrema läge som råder och vi hoppas innerligt att ni har överseende för att situationen ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning.
Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Eventuella frågor tas upp med arrangören via mejladress fredrik snabel-a besterman punkt nusenast den 6 maj. Observera att detta gäller även för dig som tidigare varit i kontakt med UKK:s biljettkassa
__________________________________________________________________________________________

Smokie upplever just nu en enorm revival med utsålda konserter över hela världen.
I år besöker Smokie inte mindre än 19 länder på tre kontinenter. Nyligen spelade de i Danmark, Norge, Skottland samt Irland – totalt utsålt i samtliga länder!

Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik.

Detta är en enda stor sprakande, retrofest där de svenska fansen äntligen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

SMOKIE
Mike Craft – sång, gitarr
Mike McConnell – leadgitarr
Terry Uttley – bas
Martin Bullard – keyboard
Steve Pinell – trummor

Välkommen till en oförglömlig kväll!

Datum & tid

26 oktober 2020 19:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 695 kr (inklusive serviceavgift)

Övrigt
Åldersgräns: 13 år.
Arrangör
Besterman AB
Medverkande
Mike Craft, sång & gitarr, Mike McConnell, leadgitarr, Terry Uttley, bas, Martin Bullard, keyboard, Steve Pinell, trummor

Information