Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 3 april 2020
19:30
UKK - Stora salen

FLYTTAD: Thank you for the music

Thank you for the music 3/4 2020 flyttas till 23/3 2021

Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Av den anledningen kommer konserten Thank you for the music den 3 april 2020 att flyttas till 23 mars 2021. Behåll din biljett! Alla köpta biljetter kommer att gälla även för det nya datumet.

Vi ber om våra besökares tålamod och förståelse för att vi i nuläget inte har svar på alla era frågor. I denna mycket speciella situation behöver vi tid för att hantera den stora omställningen detta innebär för verksamheten. Vi för diskussioner med arrangör och medverkande och återkommer med mer information så fort ett nytt datum fastställts.

ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.

__________________________________________________________________________________________

I Vår gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding 20 städer runt om i landet med ”Thank You For the Music”. Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Den 23/9 släpps biljetterna till den mäktiga hitkavalkaden som har premiär i Malmö 11/3. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s ”Biggest looser VIP”.

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia (som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad Guldmasken.

Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s ”Så ska det låta” och ”Doobidoo”. Han har turnerat med ”Sol, Vind och Vatten”, en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

Längd 2,5 timme inklusive paus på 20 min

Datum & tid

3 april 2020 19:30

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter inklusive paus
Biljettpris

Ordinarie:  625 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
MTLive AB
Medverkande
Kalle Moraeus, Gunilla Backman, Johan Boding, Johan Granström – Bas/Kapellmästare, Johan Lövkranz Ramsay – Trummor, Jörgen Stenberg – Perch, Anders Lundkvist – Keyboard, Patrik Svedberg – Keyboard, Tobias Fall – Gitarr, Per Grebacken – Blås, Jenny Redenkvist – sång och kör, Linda Holberg – Sång och kör

Information