Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 3 maj 2024
19:30
UKK - Stora salen
  • Musik

The High Society – Vegas i Uppsala

The High Society, bestående av musikalstjärnorna Karl Dyall, Rennie Mirro, och Joachim Bergström, bjuder in hela Uppsala till en storslagen Vegas-show där de hyllar legendariska artister från The Rat Pack-eran som Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr!

I en av de klassiska Summit-showerna på The Sands Hotel i Vegas utbrast Frank Sinatra, ”How did all these people get into my room?” – ett citat som fångar den stämning som The Rat Pack’s framträdande ofta bjöd på. Deras scennärvaro fick publiken att känna sig delaktig, inbjudna till festen, som att de verkligen befann sig ’in the room’.

The Rat Pack var en informell benämning till den grupp underhållningsartister som blomstrade på 1950- och 1960-talet, främst under sina scenframträdanden i Las Vegas. Inte sällan med Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford och Joey Bishop i spetsen. De var vänner som älskade att umgås och var mästare på att underhålla, sjunga, dansa och skratta!

The High Society för traditionen vidare. Som vänner i över 30 år delar sångtrion,Karl Dyall, Rennie Mirro, och Joachim Bergström en stor kärlek till The Rat Pack och deras musikskatt. Ackompanjerade av ett fantastiskt liveband, väcker de nu liv åt den glansperiod då Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. underhöll och ägde världen. Viva las Vegas Uppsala!

The High Society

Rennie

Har många strängar på sin lyra! Med ett ursprung som belönad dansare vid Kungliga Operabaletten har karriären klättrat vidare som både sångare, skådespelare och programledare.

Karl

Inledde sin karriär som Streetdansare. Svensk mästare i breakdance blev han redan 1984. Sedan dess har Karl etablerat sig som en av Sveriges främsta underhållare både som skådespelare, sångare och koreograf.

Joachim

Sångaren som med två släppta soloalbum och Monica Zetterlund-priset på väggen har även blivit en välmeriterad musikalartist och skådespelare. Karriären spänner över snart 30 år i alla Sveriges största underhållningssammanhang.

The High Society Allstars

Thomas Törnheden – piano och kapellmästare
Kenji Rabson – bas
Jesper Kviberg – trummor
Mikael Sörensen – trumpet
Kristian Brink – saxofon

Åldersgräns: 13 år.

Datum & tid

3 maj 2024 19:30

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 450 kr
Student/Ungdom: 340 kr
MHV: 340 kr

Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress
Medverkande
Karl Dyall, Joachim Bergström, Rennie Mirro, Thomas Törnheden – piano och kapellmästare, Kenji Rabson – bas, Jesper Kviberg – trummor, Mikael Sörensen – trumpet, Kristian Brink – saxofon

Information