Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 28 september 2019
18:00
UKK - Restaurangen/Sal D

ULV firar 10-årsjubileum med Hoven Droven

Välkommen till Uplands Låtverkstads jubileumskonsert. En festlig folkmusik- och danskväll utlovas! ULV - ett storband med ungdomar som spelar folkmusik, firar tillsammans med folkrockbandet Hoven Droven.

ULV firar 10-år tillsammans med gäster Hoven Droven.

Välkommen till Uplands Låtverkstads jubileumskonsert. ULV – ett storband med ungdomar som spelar folkmusik, firar tillsammans med folkrockbandet Hoven Droven. En festlig folkmusik- och danskväll utlovas!

Uplands Låtverkstad – ULV, började 2009 och blev en succé. De konstnärliga ledarna och lärarna Magnus ”Storis” Holmström och Tomas ”Limpan” Lindberg har i tio år arbetat med flera generationer med ungdomar där olika instrument har representerats och den uppländska folkmusiken stått i centrum. På jubileumskonserten deltar både nuvarande och tidigare medlemmar i bandet. Bakom projektet står Musik i Uppland, Uplands spelmansförbund och Eric Sahlström Institutet. ULV har, i region Uppsala, blivit en självklarhet för ungdomar som vill spela folkmusik tillsammans.
Gäster på denna festkväll är en av Sveriges främsta folkrockband Hoven Droven. De kombinerar folkmusik med modern rock och säregen spelmansrock. Bandet bildades för 30 år sedan och består av Kjell-Erik Eriksson, fiol, Bo Lindberg, gitarr, Jens Comén, saxofoner, Björn Höglund, trummor, Pedro Blom, bas.

Datum & tid

28 september 2019 18:00

Längd
Cirka 2 timmar
Biljettpris

Ordinarie: 120 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Musik i Uppland
Medverkande
Uplands Låtverkstad - ULV, Hoven Droven

Information