Hoppa till huvudinnehållet
Lördag 5 september 2020
14:00
UKK - Sal C
  • Barn
  • Musik

Inställt: ZiggaZing

Ziggazing den 5 september på UKK ställs in

Ziggazing den 5 september ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.

Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller tickster med kort eller swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.

Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 5 oktober för hjälp med återköp.
Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och nås endast via telefon och mail. Se aktuella öppettider för telefon på www.ukk.se/ditt-besok/oppettider
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.

Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.

Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

________________________________________________________________________________________

Ett rytmiskt musikäventyr att svänga loss till!
Diggar du Zigga?
-Klart jag diggar Zing!
Zigga och Zing diggar och sjunger tillsammans till plask och bubbel i denna interaktiva musikupplevelse för barn på förskolan. Vi packar kappsäcken och drar iväg på ett musikäventyr tillsammans med bl.a. Draken Pyr och Tande Tusenfoting. Vi gungar med vinden, trollas bort under ett magiskt tyg och tillslut befinner vi oss i det stora havet där vågorna gungar och bubblorna bubblar.
Ensemble Yria bjuder på upplevelser för många sinnen och varvar rytm, rörelse och sånger som stimulerar språket, den motoriska utvecklingen och fantasin!

Datum & tid

5 september 2020 14:00

Längd
Cirka 40 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 100 kr (inkl. serviceavgift)
Studerande: 80 kr (inkl. serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 80 kr (inkl. serviceavgift)
Barn upp till 10 år: 70 kr (inkl. serviceavgift)

 

Övrigt
Åldersgräns: Rekommenderas för barn 1-5 år
Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samverkan med Musik i Uppland
Medverkande
Ensemble Yria

Information