Hoppa till huvudinnehållet

Konferensmenyer

Uppsala Konsert & Kongress erbjuder ett brett utbud av menyer – för dagkonferenser, mässor, mingel och festliga middagar.

God mat och dryck är ett givet tillbehör till viktiga möten!  Hos oss är maten alltid något alldeles extra. Möjligheterna är stora att skapa lösningar efter dina behov och serveringen kan ske i alla lokaler i anläggningen. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket för alla gäster.

Våra konferensmenyer uppdateras två gånger per år – här hittar du de menyer som är aktuella just nu.

Dagkonferenspaket

Meny dagkonferenspaket feb-aug 2025 (pdf)
Meny dagkonferenspaket september 2025-januari 2026 (pdf)

Konferenslunch

Lunchen tillagas av säsongens råvaror som så långt som möjligt är närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier.
Konferenslunchmeny feb-aug 2025 (pdf)
Konferenslunchmeny september 2025-januari 2026 (pdf)

Middag och fest

Middagsmenyn inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel – fest, bankett, samling, trivsel. Sittande sällskap från 100 upp till 1000 personer (850 personer samtidigt i Sal D). Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala.
Middagsmeny feb-aug 2025 (pdf)
Middagsmeny september 2025-januari 2026 (pdf)

Mingel

Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Mingeltallriken kompletteras med matiga tillbehör från en buffé. Välj bland de olika temamenyerna med olika innehåll.
Mingeltallrik feb-aug 2025 (pdf)
Mingeltallrik september 2025-januari 2026 (pdf)

Smått och gott

Något lätt och lagom före, under eller efter mötet. Serveras i eller i anslutning till den lokal ni har mötet i – eller varför inte i vår skybar?
Smått och gott feb-aug 2025 (pdf)
Smått och gott september 2025-januari 2026 (pdf)

Grab and go

En grab and go-meny finns för er som vill ha något enkelt att ta med eller ha till hands under mässan eller utställningen
Grab and go feb-aug 2025 (pdf)
Grab and go september 2025-januari 2026 (pdf)

Dryckesmeny för konferensen

På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av vår kunniga hovmästare med personal för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni har valt.
Dryckesmeny feb-aug 2025 (pdf)
Dryckesmeny september 2025-januari 2026 (pdf)

Julbord

Vi erbjuder våra konferens- och möteskunder exklusiva julbord i december. Julborden dukas upp i Sal D med festlig, julig inramning med möjlighet till mingel och bokning av konferensrum i anslutning till detta.
Meny julbord 2025 (pdf)

Nytt för i år är dessutom Jul med Cirkus Cirkör, julens mest oväntade kväll med förstklassig cirkus, mat och dryck på menyn! Läs mer och boka här: Jul med Cirkus Cirkör – dinnershow på UKK >

Allergier och specialkost

Vi  gör vårt bästa för att tillgodose beställningar av vegetarisk kost, önskemål om specialkost på grund av allergier och/eller medicinska skäl. Vi har inte möjlighet att tillgodose önskemål om specialkost för olika dietmodeller.

Eftersom vi tillreder många olika måltider i vårt kök varje dag kan spår av nötter, gluten och laktos förekomma även i specialkost. Vi erbjuder inte halal eller kosher eftersom vi inte kan garantera att råvaror förvarats och hanterats på korrekt sätt.