Hoppa till huvudinnehållet
Fredag 7 december 2018
18:30
UKK - Sal B - Sittande onumrerat

A la Maud

Uppsalas nya forum för konst, dans, mode, musik och samtal.

A la Maud: Svartvitt. Uppsalas nya forum för konst, dans, mode, musik och samtal.

Maud Karlsson bjuder in till en färgstark talkshow på Uppsala Konsert & Kongress. Röster och tendenser hörs, syns och synas av gäster från när och fjärran. Snyggt, öppet, vågat, tillåtande och inspirerande!

Starta kvällen med en temadrink i baren, låt dig inspireras av kvällens gäster och alla modeller på catwalken. Fortsätt sedan med eftersnack och mingel för både medverkande och publik på plan 6! Passa på att äta vår goda konsertbuffé! Serveringen öppnar 20.00. Förköp i samband med biljettköp eller kontakta vår biljettkassa 018-7279000 för att göra en bokning.
Alla är välkomna!

Kvällens tema är Svartvitt och medverkande är bland andra:
Maud Karlsson – nytänkande kultur- och dansentreprenör som ständigt berikar Uppsalas kulturliv med internationella gästspel, vilda idéer och upplevelselust.

Coste Apetrea med husband – filosofiskt lagd gitarrist och kompositör med bakgrund i det ikoniska bandet Samla Mammas Manna. Denna kväll bjuder han på sväng och funk ihop med ett gäng eminenta musiker.

Lander Patrick, Brasilien och Jonas Lopes, Portugal – gränslös performanceduo som gärna utforskar oväntade rum, kroppar och tolkar världens mest kända divor.

Jeannette Ehlers, Danmark – internationellt uppmärksammad visuell konstnär, just nu aktuell för att ha skapat den första statyn på offentlig plats i Danmark som avbildar en svart kvinna, I Am Queen Mary, ett samarbete med konstnären La Vaughn Belle.

Ramon “Moncho” Monserrat – frispråkig sångare och rappare från Stenhagen i Uppsala, medlem i gruppen LöstFolk och Mellotävlande 2018.

Maria Liljas – skriver bloggen ”Stolt och galen” om psykisk ohälsa

www.maudsart.se

Open call:
Vill du vara modell? Har Du en outfit i svart och/eller vitt med en personlig berättelse bakom som du vill dela med dig av? Kanske är outfiten den snyggaste du vet, den dyraste, den du blev förälskad i, fick ett nytt jobb i, den du hittat i annat land, den som gör dig lycklig…

På premiären av talkshowen A la Maud är temat Svart/vitt och tillsammans med husbandet startar vi programmet med en catwalk fylld av Uppsalas mänskliga mångfald och deras berättelser. Din berättelse.
För att det ska bli en spännande och mångfacetterad catwalk, ber vi dig skicka en helbild på dig, din outfit och din personliga berättelse med kontaktuppgifter till: info (a) maudsart (punkt) se senast 1 november 2018. Efter det blir du kallad till audition.

Datum & tid

7 december 2018 18:30

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 150 kr (inklusive serviceavgift)
Studerande: 113 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med MaudArt.
Medverkande
Maud Karlsson, Coste Apetrea med husband, Lander Patrick, Jonas Lopes, Jeannette Ehlers, Ramon “Moncho” Monserrat, Maria Liljas

Information