Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 13 november 2022
16:00
UKK - Stora salen
  • Humor

Alla tiders Åsa-Nisse

Alla tiders Åsa-Nisse på turné

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Robin Rösehag) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden.
I Knohult 2020-talet är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård.

Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade föreståndaren Sonja, en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.

Alla tiders Åsa-Nisse presenteras av 2Entertain.

Datum & tid

13 november 2022 16:00

Längd
Cirka 2 timmar och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 595 kr (inklusive serviceavgift)

Barn och unga (upp till 16 år): 295 kr (inklusive serviceavgift)

Arrangör
2Entertain
Medverkande
I rollerna ser vi bland andra Jojje Jönsson, Annika Andersson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, För regi står Pär Nymark.

Information