Hoppa till huvudinnehållet
Söndag 6 mars 2022
18:00
UKK - Stora salen
  • Musik

Avishai Cohen Trio

En av världens största basister kommer till Uppsala med senaste albumet Arvoles, tillsammans med pianisten och kompositören Elchin Shirinov och slagverkaren Roni Kaspi.

Den israeliska basisten Avishai Cohen har en energi på scenen som få andra nu levande musiker har. Han kan bjuda på koncentrerad, stilla skönhet för att i nästa stund låta musiken explodera i färgstarka fyrverkerier. Han är en sann virtuos och en lekfull improvisatör som vid varje konsert suger in publiken i ett musikaliskt äventyr.

Under de senaste 20 åren har basisten, sångaren, kompositören och bandledaren Avishai Cohen kommit att bli en av världens mest hyllade musiker och kompositörer.

Sagt om Avishai Cohen:

“It’s a unique and captivating blend.”
The Guardian, Observer, UK

“…his playing remains as jaw dropping as ever.” Downbeat USA

“As a live performer, Cohen is hard to beat.”
London Jazz, UK

Konserten arrangeras med stöd av Musikens Hus Vänner.


Avishai Cohen Trio 21 mars 2021 flyttas till 6 mars 2022

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Avishai Cohen Trio 21 mars 2021, 19.00 att flyttas. Nytt datum är 6 mars 2022. Observera ny konsertstart: 18.00.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 12 april 2021 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl.

För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.

Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På <a href="https://ukk.se/covid-19” rel=”nofollow”>ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna

Datum & tid

6 mars 2022 18:00

Längd
Cirka 1 timme och 30 minuter
Biljettpris

Ordinarie: 405 kr (inklusive serviceavgift)
Student/ungdom: 310 kr (inklusive serviceavgift)
Musikens Hus Vänner: 310 kr (inklusive serviceavgift)

Presenteras av
Uppsala Konsert & Kongress med stöd av Musikens Hus Vänner
Medverkande
Avishai Cohen, bas, sång, Elchin Shirinov, piano, Roni Kaspi, trummor

Information